Tesla Model X 75D Base AUTOPILOT, INCLUSIEF BTW!

Gewijzigd sinds 1 week
Blokweg logoBereken je autolening

Tesla Model X 75D Base AUTOPILOT, INCLUSIEF BTW!

(Financieren?)
€ 31.999,-
Incl.BTW
€ 26.445,-
Excl. BTW
  • BouwjaarOkt 2018
  • Kilometerstand120.324 km
  • Vermogen107 PK
  • BrandstofStroom
  • SchakelingAutomatisch
  • APK totOktober 2024
  • KenmerkenZwartSUV/Off-Road/Pick-Up5 deuren5 zitplaatsen
  • LandversieNederland
  • Garanties
    NAP-Check
    NAP-Check

    Het NAP-logo staat alleen bij voertuigen die gecheckt zijn bij de RDW en waarbij de RDW een logisch oordeel heeft afgegeven ten aanzien van de reeks kilometerstanden.

  • KentekenTT-082-P

Opties

Informatie van de verkoper

Tesla Model X 75D Base AUTOPILOT, INCLUSIEF BTW!

DE GEADVERTEERDE PRIJS IS INCLUSIEF BTW!

Kijk naar de zelfbewuste vormgeving. Ontdek de vernieuwende technologie aan boord. De Tesla Model X is een unieke elektrische auto. Schoon, stil en fiscaal vriendelijk: met de elektromotor is het zuinig zoeven! Hobbeltjes en oneffenheden in de weg zoeven onvoelbaar onder u door dankzij de luchtvering. Niets geeft meer gevoel van luxe en comfort dan een lederen interieur. Ook dat is hier meegeleverd Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. De panoramische voorruit zorgt ervoor dat u zich omringd voelt door de omgeving. Deze Tesla Model X heeft een verwarmd stuurwiel. Nooit meer koude handen onderweg. De behaaglijkheid van de verwarmde achterbank zal ook uw passagiers bevallen. Verder is de Tesla uitgerust met: 20 inch lichtmetalen velgen, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Onderweg kunt u veilig genieten van het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem. Want in deze Tesla bedient u ze vanaf het stuurwiel. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Tesla is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Met de cruise control komt u bijna nog fitter aan dan u vertrekt.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Zoals u mag verwachten van deze Tesla Model X is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Tesla bovendien autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Overtuig uzelf van deze elektrische auto en neem contact op voor een afspraak!

ALLE INRUIL MOGELIJK
FINANCIERING MOGELIJK
LEASEN MOGELIJK

Openingstijden OP AFSPRAAK!
Elke dag van 08:00 tot 23:00

Wij kunnen 24/7 auto's op naam zetten.

Piek Automotive
Weusteweg 2
7641AG Wierden
0546-627585

Weusteweg 27641 AG WIERDEN

Afdeling verkoop

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op